Măşti de faţă cu ulei de măsline şi miere. Reţete ieftine şi simple.
miere cu ulei de masline

Vreţi să vă faceţi acasă măşti de faţă cu ulei de măsline şi miere. Iată câteva reţete, pentru diferite tipuri de ten.

Există nenumărate reţete de măşti de faţă cu ulei de măsline şi miere şi, din fericire, aveţi de unde să alegeţi, în funcţie de fiecare buget şi tip de ten. Iată doar câteva dintre ele.

Maşti de faţă cu ulei de măsline şi miere – pentru toate tipurile de ten.

  1. Aveţi nevoie de: o lingură de ulei de măsline, o lingură de miere şi un gălbenuş de ou. Amestecaţi ingredientele până la omogenizare şi lăsaţi-le să acţioneze 20 de minute, apoi clătiţi cu apă călduţă.
    Rezultatul acestei măşti de faţă cu ulei de măsline şi miere va fi vizibil imediat: pielea va fi moale şi catifelată, fără impurităţi şi cu aspect sănătos.

Măşti de faţă cu ulei de măsline şi miere – pentru reducerea porilor

  1. Ingrediente: ulei de măsline, miere, un ou întreg, lapte şi sare de mare.

Spălaţi-vă bine pe faţă, apoi aplicaţi această compoziţie şi lăsaţi 20 de minute să acţioneze.

Rezultatul acestei măşti de faţă cu ulei de măsline şi miere este cu atât mai vizibil cu cât o veţi aplica măcar de două ori pe săptămână. Astfel, porii vor fi reduşi şi ridurile diminuate

Măşti de faţă cu ulei de măsline şi miere – pentru regenerare

Pentru un ten obosit, tern, lipsit de strălucire şi care are nevoie de revigorare, aplicaţi cele două măşti de faţă cu ulei de măsline şi miere de mai jos. Fiecare se lasă să acţioneze timp de 20-30 de minute.

  1. Ingrediente: ulei de măsline, miere, aspirină.

Pune două aspirine într-o lingură de apă şi lasă-le să se inmoaie. Apoi pisează-le şi celelalte două ingrediente. Dintre acele măşti cu ulei de măsline şi miere aceasta este, probabil, cea mai ieftină. Se recomandă o dată pe săptămână.

  1. Ingrediente: ulei de măsline, miere, lămâie, ovăz.Această mască o poţi folosi de câte ori simţi că ai tenul obosit, chiar şi o dată la două zile. Poţi adăuga şi ou, măr ras sau scorţişoară.

Sursa:click.ro

Acțiune:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0

Top

X