Livrare si plata

Efectuarea comenzilor se poate face:
1. Prin magazinul online:  http://www.mierenaturală.ro

  1. . La numerele de telefon 0747380199 ,0744700411
  2. e-mailmierenaturalamm@gmail.com

 Pentru efecuarea platii puteti allege din variantele de mai jos

  1. Plata anticipata in contul ….
  2. Prin paypal
  3. Ramburs plata la livrare

Plata anticipata in contul bancar sau paypal:
Dupa finalizarea comenzii, in scurt timp veti primi  confirmarea existentei produselor pe stoc.Urmeaza sa ne trimiteti un mesaj la adresa mierenaturalamm@gmail.com sau la numerele de telefon 0747380199 ,0744700411 dupa ce a fost achitata contravaloarea facturii. In momentul confirmarii intrarii banilor in cont, va confirmam finalizarea comenzii, urmand ca in maxim 48 de ore lucratoare coletul sa ajunga la destinatie.

 

 Costuri si transport

Livrarea se face in toata tara prin intermediul Fan Courier,Posta Romana  direct la adresa specificata de dvs. la efectuarea comenzii.

  • GRATUIT – daca valoarea depaseste 250 lei (destinatia trebuie sa fie acoperita de catre firma de curierat Fan Courier, fara kilometrii exteriori) ;

In cazul livrarilor in zonele din afara ariei acoperite de Fan Courier se adauga 1 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare km. suplimentar.  Lista completa a retelei Fan Courier o puteti gasi   aici

Daune la transport.
www.mierenaturală.ro isi asuma responsabilitata pentru transportul efectuat prin intermediul Fan Courier,Posta Romana  iar in cazul in care un produs este distrus, returnam produsul fara nici o cheltuiala din partea clientului, in maxim 48 de ore.
Clientul este obligat sa verifice coletul care prezinta lovituri, sau deformari, in fata agentului de la firma de curierat, iar in cazul deteriorari unui produs sa intocmeasca un proces verbal de constatare (model de la firma de curierat) a pagubei.In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stoc, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare, anuntandu-va printr-un mesaj in e-mail sau telefonic.
Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.www.mierenaturală.ro isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.